Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Στράτος Σιμόπουλος, πολιτικός μηχανικός, πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων

ERT3Social,28/03/2016


«Τα τεχνικά προβλήματα εκτός από το ζήτημα της οδού Βενιζέλου είναι πίσω μας. Όλα μπορούν να πάνε καλά, εκτός κι αν έχουμε κάποια αρνητική εξέλιξη, αλλά δεν έχει νόημα να κάνουμε βουτιά στο μέλλον», δήλωσε, με αφορμή την επανέναρξη των εργασιών του Μετρό, ο πολιτικός μηχανικός και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.



Μιλώντας στον 102fm του ΡΣΜ της ΕΡΤ3 και την Κατερίνα Ρενιέρη σημείωσε ότι «το έργο δεν χρειάζεται λαϊκισμούς» και ο ίδιος «δεν πρόκειται να κάνει αντιπολίτευση», προσθέτοντας πως όταν πριν από έναν χρόνο φαινόταν ότι το έργο πήγαινε αργά, προωθούνταν λύσεις για πολλά προβλήματα.

«Το θέμα που παραμένει άλυτο», σύμφωνα με τον κ.Σιμόπουλο, «είναι ο σταθμός της οδού Βενιζέλου. Αν διατηρήσει ο δήμος τη θέση ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουμε κανένα τμήμα από τα αρχαία, τότε δεν θα υπάρχει λύση. Από τα μισόλογα, όμως, του δημάρχου που ακούω, μάλλον θα βρεθεί λύση και θα γίνει ένας σταθμός μουσείο, όπως λέω κι εγώ πολλά χρόνια», ανέφερε.
Ερωτηθείς για τις δυσκολίες που πιθανά δημιουργούνται εξαιτίας της έδρας της διοίκησης της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στην Αθήνα, επεσήμανε ότι «είναι αντίθετος να υπάρχει άλλος πρόεδρος και άλλος διευθύνων σύμβουλος, αλλά είναι μια λύση το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος είναι από τη Θεσσαλονίκη. «Το έργο μπορεί να συνεχιστεί και δεν μπορούμε στη μέση του ποταμού να κάνουμε αλλαγές. Ο πρόεδρος μπορεί να λύνει επιτόπου τα προβλήματα», πρόσθεσε.

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.