Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ημερίδα για τα προβλήματα καθημερινότητας του μετρό Θεσσαλονίκης

voria.gr, 30/05/2016
Η εκδήλωση αφορά στα ανασκαφικά ευρήματα, τα προβλήματα καθημερινότητας και τις προσδοκίες που σχετίζονται με το Μετρό Θεσσαλονίκης...


Την... επόμενη στάση του Μετρό Θεσσαλονίκης επιχειρεί να ανακαλύψει η «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» στην ημερίδα, η οποία διοργανώνεται στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα) σήμερα Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, στις 7 το απόγευμα.

Η δημοτική παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» η οποία μετασχηματίστηκε σε όμιλο πολιτικού προβληματισμού συνεχίζει τις παρεμβάσεις της για την πόλη, με μία ειδική εκδήλωση για τα ανασκαφικά ευρήματα, τα προβλήματα καθημερινότητας και τις προσδοκίες που σχετίζονται με το Μετρό Θεσσαλονίκης.

Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα από τα κατασκευαστικά κομμάτια του πολύπαθου έργου, η ειδική εκδήλωση της «Ομάδας Δημιουργίας» επικεντρώνεται σε δύο άλλες παραμέτρους του Μετρό.

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας, αρχαιολόγοι και ειδικοί επιστήμονες θα επικεντρωθούν στα  ανασκαφικά ευρήματα, τα οποία ανακαλύφθηκαν κατά την διάρκεια των εργασιών για το Μετρό καθώς και στις προοπτικές ανάδειξής τους.

Στη δεύτερη ενότητα, οι ομιλητές (εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και ειδικοί επιστήμονες) θα αναφερθούν στις συνέπειες και τα προβλήματα που δημιουργούν τα έργα του Μετρό όλα αυτά τα χρόνια στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης, καθώς και στις προσδοκίες που δημιουργεί ένα τέτοιο έργο για την πόλη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.