Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Διαβεβαιώσεις από την Αττικό Μετρό για το νηπιαγωγείο στη Βούλγαρη και την καθίζηση

seleo.gr, 13/10/2016
Τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και τους κατοίκους της περιοχής Βούλγαρη, που υπέστη καθίζηση εξαιτίας της διάνοιξης της σήραγγας του μετρό, ενημέρωσαν χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης...


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι της κοινοπραξίας και της Αττικό Μετρό, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, 'Ελλη Χρυσίδου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις Παιδείας, Αναστάσιος Τελίδης.

Από την Αττικό Μετρό ξεκαθαρίστηκαν ζητήματα τεχνικής φύσεως για το κτίριο και δόθηκαν διαβεβαιώσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης πως δεν υπάρχει κανένα θέμα καταλληλότητας. Οι διαβεβαιώσεις έχουν διατυπωθεί και γραπτά προς τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημέρωσε πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά των παιδιών σε όμορο νηπιαγωγείο, κάτι το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει, ούτως ή άλλως, το προσεχές καλοκαίρι, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που υλοποιείται από πέρσι για μεταστέγαση νηπιαγωγείων σε κατάλληλους χώρους.

Σημειώνεται, πως η μίσθωση του ακινήτου που στεγάζεται το 102ο νηπιαγωγείο είχε λήξει εδώ και καιρό και ο Δήμος κατέβαλε αποζημίωση χρήσης μέχρι την οριστική αποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.