Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι η πολυκατοικία που έπαθε καθίζηση λόγω του Μετρό- Αγανακτισμένοι κάτοικοι μιλούν στη ThessNews(ΦΩΤΟ+VIDEO)

thessnews.gr, 04/10/2016
Σταμάτησαν οι εργασίες του Μετρό για ακόμη μια ακόμη φορά.

Αυτή την φορά τα αίτια δεν είναι η ελλιπής χρηματοδότηση αλλά η καθίζηση μιας πολυκατοικίας στην ανατολική πλευρά της πόλης...
Συγκεκριμένα ο Μετροπόντικας ο οποίος διανοίγει τη σήραγγα από τη Νέα Ελβετία προς το σταθμό Πατρικίου σταμάτησε.
Διότι στην οδό Παπαδάκη με Σακελλαρίδη γωνία, στην οποία μάλιστα στεγάζεται το 102ο  νηπιαγωγείο (και όχι το 82ο όπως αναφέρεται σε άλλα ρεπορτάζ), έπαθε καθίζηση η οποία έφτασε τα 50 χιλιοστά, ενώ το όριο με βάση της μελέτης έχει τεθεί στα 25 χιλιοστά.
Ανήσυχοι είναι από το νηπιαγωγείο διότι το σχολείο φιλοξενεί 23 παιδιά. Ζήτησαν επίσημη ενημέρωση για την στατικότατα του κτηρίου από την  Αττικό Μετρό, το Δήμο Θεσσαλονίκης και την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Το γεγονός έγινε αντιληπτό την Παρασκευή και ακολούθησαν συσκέψεις το Σαββατοκύριακο, όπου αποφασίστηκε η διακοπή της διάνοιξης της σήραγγας.
Η Παπουλίδου Πηνελόπη ιδιοκτήτρια διαμερίσματος επί της οδού Σακελλαρίδη μιλά στη Thessnews και είναι εξοργισμένη για το συμβάν διότι όπως ισχυρίζεται η ίδια «το έδαφος είναι αμμώδες. Δεν είναι κατάλληλο για νε περνάει από κάτω το μετρό. Έχω ενημερώσει εδώ και χρόνια την Αττικό Μετρό να μην περάσει από εδώ».


Χαρακτηρίστηκή είναι η  φωτογραφία από την είσοδο διώροφου στην οδό Παπαδάκη
Ρωγμές στην είσοδο του σπιτιού της κυρίας Βικτωρίας στην οδό Παπαδάκη 5. Μηχανικοί του μετρό την επισκέφθηκαν το Σάββατο και την καθησύχασαν ότι δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.