Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι από την καθίζηση πολυκατοικίας λόγω μετροπόντικα- Τι δηλώνει η Αττικό Μετρό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

thousandnews.gr, 04/10/2016
Ανακοίνωση εξέδωσε η Αττικό μετρό έπειτα από την καθίζηση που δημιουργήθηκε από τον μετροπόντικα σε πολυκατοικία στη Βούλγαρη. Ο μετροπόντικας σταμάτησε τη λειτουργία του την Κυριακή το βράδυ στη σήραγγα από τη Νέα Ελβετία προς το σταθμό Πατρικίου...

Ανάστατοι οι κάτοικοι από την καθίζηση μιας πολυκατοικίας στην ανατολική πλευρά της πόλης. 
Να σημειωθεί πως η καθίζηση που σημειώθηκε έφτασε τα 50 χιλιοστά, ενώ το όριο με βάση της μελέτης έχει τεθεί στα 25 χιλιοστά.
Το γεγονός έγινε αντιληπτό την Παρασκευή και ακολούθησαν συσκέψεις το Σαββατοκύριακο, όπου αποφασίστηκε η διακοπή της διάνοιξης της σήραγγας την Κυριακή το βράδυ. 
Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό:
Δείτε τι δήλωσε στο  thousandnews.gr, ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος διευθύνον σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ:
1. Οι εργασίες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται κανονικά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τόσο στην κατασκευή των σταθμών, όσο και στη διάνοιξη των σηράγγων.
2. Κατά τη διάρκεια των εργασιών λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οικοδομών και των έργων υποδομής στην περιοχή επιρροής του έργου.
3. Τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής από μεγάλη ομάδα έμπειρων μηχανικών και συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
4. Όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται και καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτιρίων.
5. Η Αττικό Μετρό Α.Ε. θα συνεχίσει να ενημερώνει υπεύθυνα για την πορεία του έργου.
Δειτε δηλώσεις των κατοίκων της περιοχής και του υπεύθυνου της Ατιτκό Μετρό κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου καθώς και φωτογραφίες από την πολυκατοικία στο thousandnews:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.