Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Tεχνολογία Kleemann στο Μετρό της Θεσσαλονίκης

voria.gr, 09/08/2012
Αύξηση παραγγελιών και πρόβλεψη για αύξηση του τζίρου το 2012
Την Kleemann Eλλάς, εμπιστεύεται η αμερικανική OTIS, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ανελκυστήρων και κυλιομένων κλιμάκων στον κόσμο, για την παραγωγή των ανελκυστήρων που θα τοποθετηθούν στους σταθμούς του Μετρό Θεσσαλονίκης...


Για την ελληνική βιομηχανία, που και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με την ΟΤΙS σε έργα υψηλών  απαιτήσεων  όπως ήταν τα Ολυμπιακά, η εγκατάσταση ανελκυστήρων στο υπερσύγχρονων προδιαγραφών Μετρό της Θεσσαλονίκης, προσθέτει ένα ακόμη αστεράκι στο....« εταιρικό βιογραφικό» της.
Εν τω μεταξύ, όπως πληροφορείται η Voria.gr, ο όμιλος της Kleemann έχει ρίξει όλο το βάρος στις δύο θυγατρικές της Κίνας και της Σερβίας, ώστε οπωσδήποτε μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν μπει σε κανονική παραγωγή.

Η Kleemann, από τις αρχές του 2012, προσπαθεί να θέσει σε παραγωγική εκκίνηση τη Demensun στο Κουνσάν της Κίνας, αλλά τα πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα που είχε να λύσει, όπως και τα κάποια οργανωτικά, καθυστέρησαν το project. Σήμερα πάντως, τα περισσότερα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί, η Kleemann έχει δημιουργήσει μία ισχυρή ομάδα 20 ατόμων από τοπικά στελέχη, την οποία ενισχύει με 4 έμπειρα στελέχη από την Ελλάδα.

Η Demensun, που αρχίζει  παραγωγή με το βλέμμα στραμμένο  στις αγορές της Ν.Α. Ασίας, θα απευθύνεται στο πολύ υψηλών απαιτήσεων κοινό, με luxury προϊόντα, επιπέδου Kleemann Design, σαν αυτά που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης βιομηχανικό σχεδιαστή Ανδρέα Ζαπατίνα.

Όσον αφορά την Κleemann Liftovi, τη θυγατρική της Σερβίας, αυτή θα είναι παραγωγική στραμμένη σε mainstream προϊόντα, τόσο σε μηχανικούς, όσο και σε υδραυλικούς ανελκυστήρες. Η έναρξη παραγωγικής λειτουργίας, στη σερβική εταιρείας, προωθείται με μεγαλύτερη ευκολία καθώς ο Όμιλος ήδη είχε εμπορική δραστηριότητα, με τη συγκεκριμένη εταιρεία, στη Σερβία.

Το πολύ σημαντικό για την Kleemann, είναι ότι αποδίδει η πολιτική εξωστρέφειας που ακολουθεί και τα ανεκτέλεστα έργα εξωτερικού αυξάνονται, έτσι που ο κύκλος εργασιών στο σύνολο του 2012 θα είναι αυξημένος σε σύγκριση με πέρυσι, πολύ θετική εξέλιξη για την εισηγμένη, όπως τονίζει ο δ/νων σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος, αφού σε περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολης αρνητικής συγκυρίας, επιτυγχάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αύξηση στις πωλήσεις της.

Οι πολύ δυνατές αγορές για την καθαρά εξαγωγική Kleemann ( πωλήσεις σε 76 χώρες ) , είναι η τουρκική, η ρωσική, το Βέλγιο, ενώ πολύ καλά πηγαίνει και η βρετανική αγορά, ειδικά μετά την ίδρυση στην περιοχή της Οξφόρδης της Kleemann Lifts UK.

Tης Άννης Καρολίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.