Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Στ. Καλαφάτη με εργαζόμενους στο μετρό

agelioforos.gr, 18/09/2014
Με τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Σταύρος Καλαφάτης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις απόψεις και τους προβληματισμούς των εργαζομένων, όσον αφορά στην εξέλιξη του έργου...


   Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αναφέρθηκαν στους κινδύνους που εγκυμονεί για το έργο το ενδεχόμενο αποχώρησης της αναδόχου κοινοπραξίας τον ερχόμενο Δεκέμβριο, σε εργασιακά ζητήματα, αλλά και σε θέματα που συνδέονται με την πορεία των αρχαιολογικών εργασιών και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς που έρχεται στο φως, παράλληλα με τις εργασίες κατασκευής του μετρό. 

   Ο κ. Καλαφάτης ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την πρωτοβουλία του και την πρόταση, που ήδη υιοθέτησε ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης της Βουλής, με θέμα το μετρό Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή του δημάρχου Θεσσαλονίκης και επισήμανε ότι το έργο του μετρό πρέπει να ενώνει όλους τους φορείς και τους κατοίκους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.