Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δ. Χαραλαμπίδου στο SIRMA: Με ΣΥΡΙΖΑ σταματάμε την καταστροφή (video)

sirma.info,22/01/2015

Προτεραιότητα έχει το ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα καταργήσουμε τα μνημόνια, αν θα σταματήσουμε την καταστροφή. Αν ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ σταματάμε την καταστροφή» τόνισε στοSIRMA.INFO η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.



«Αν ψηφίσουμε τα κόμματα που κυβέρνησαν αυτή την χώρα, η καταστροφή θα είναι πλέον ολοκληρωτική, δεν θα υπάρχει μέλλον» συμπλήρωσε ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη αλλά παράλληλα και την αλλαγή της. «Δεν έχει καμία σχέση η ΕΕ με την Ευρώπη των λαών που οραματίστηκε η Αριστερά» αναφέρει. «Με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να βγει έξω από την Ελλάδα και το ευρώ. Έχω την αίσθηση ότι αν συνεχιστεί αυτή η πολιτική θα οδηγηθούμε στην έξοδο από την Ευρωζώνη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Έχουμε δεσμευτεί ότι η πρώτη πράξη θα είναι η επαναφορά του κατώτατου μισθού, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας αλλά και η επαναφορά του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας που καταφεύγουν οι εργαζόμενοι» σημειώνει σχετικά με τις πρώτες πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον κόσμο της εργασίας.

«Ο κόσμος την εργασίας, ειδικά του ιδιωτικού τομέα που υποφέρει και έχει πληγεί βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόστηκαν, να δώσει θετική ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξει στη νέα Βουλή ανθρώπους που θα εκπροσωπήσουν με επάρκεια και συνέπεια τα συμφέροντά τους» ζήτησε η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, στέλνοντας το μήνυμα της για τις εκλογές.

                                
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.