Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης

avgi.gr,23/03/2015

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της βάρδιας έχουν κηρύξει για σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στο έργο του μετρό της Θεσσαλονίκης, ζητώντας να γίνουν ενέργειες για να προχωρήσει το έργο και για να αποτραπούν απολύσεις.

Αρχικά, οι εργαζόμενοι στο κατασκευαστικό κομμάτι του έργου και οι αρχαιολόγοι συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι ζητούν από την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες και "να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι η Αττικό Μετρό και ο ανάδοχος και να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση".

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, οι κινητοποιήσεις γίνονται "σε μια τελευταία - απέλπιδα προσπάθεια αφύπνισης των φορέων της πόλης", ενώ παράλληλα καλούν τους πολίτες της πόλης να ενημερωθούν "για τις υπόγειες αλήθειες του έργου".

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το "ραντεβού" τους για αύριο στις 12:00 στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, απ' όπου θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.