Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αττικό Μετρό

voria.gr,03/03/2016

Αντικαταστάθηκαν όλα τα μέλη του επταμελούς διοικητικού συμβουλίου της Αττικό Μετρό ΑΕ. Πλέον Θεσσαλονικιός είναι ο πρόεδρος της εταιρείας

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Αττικό Μετρό ΑΕ», με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Μυλόπουλο. Το νέο ΔΣ είναι επταμελές και όλα τα μέλη του είναι καινούργια, αφού παύτηκε όλο το προηγούμενο συμβούλιο.


Την απόφαση υπογράφουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Πλέον παύονται από το Δ.Σ. της εταιρίας οι κ.κ. Χρήστος Τσίτουρας, Δημήτρης Γρίβας, Δημήτρης Κατσαρός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γιώργος Φερεντίνος, Ηλίας Αποστολόπουλος και Γιώργος Μπολέτης.

Τις θέσεις τους στο νέο Δ.Σ. καταλαμβάνουν οι κ.κ. Γιάννης Μυλόπουλος (πρόεδρος), Θεόδωρος Παπαδόπουλος (διευθύνων σύμβουλος), Νίκος Μπούσουλας, Μαρκέλλα Μαργέλη, Διονύσης Κεκάτος, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιώργος Παπαδιάς.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αντιπρόσωπος του ΤΕΕ στην ASHRAE. Ο κ. Μπούσουλας προέρχεται από την εταιρία και είναι προϊστάμενος του τμήματος γεωτεχνικών μελετών. Η κ. Μαργέλη είναι η γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων, Συντονισμού Πολιτικών Εκδηλώσεων και Εκπροσωπήσεων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ο κ. Κεκάτος είναι αρχιτέκτονας, μέλος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΤΕΕ.

Στο προηγούμενο Δ.Σ. η Θεσσαλονίκη εκπροσωπείτο από τον κ. Ζέρβα και πλέον εκπροσωπείται από τον κ. Μυλόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.