Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τρόμος στους κατοίκους της Νίκαιας από τα έργα του μετρό - Υπέστη καθίζηση το έδαφος (PHOTOS&VIDEO)

cnn.gr,29/03/2016



Λευτέρης Σουχάιμπ , CNN Greece


Τον τρόμο μέσα στα σπίτια τους έζησαν οι κάτοικοι της Νίκαιας κοντά στον σταθμό μέτρο που κατασκευάζεται στη περιοχή.



Μια ένοικος μονοκατοικίας ένιωσε μια μεγάλη δόνηση στο έδαφος και είδε μπροστά στα μάτια της κυριολεκτικά να ανοίγει μια τεράστια τρύπα στο έδαφος στην αυλή του σπιτιού της.

                                     

Ήταν γύρω στις 8:25 το πρωί της τρίτης όταν η κ. Λευκή που διαμένει σε μονοκατοικία στη Νίκαια άκουσε έναν δυνατό θόρυβο στην αυλή της. Στο σπίτι μένει με την μητέρα της με τη στάση του μετρό Νίκαιας να είναι πολύ κοντά. Τα έργα για το μετρό περνάνε ακριβώς κάτω από το σπίτι της στην πάροδο των οδών Ικονίου και Καραολή Δημητρίου.


"Σηκώθηκα το πρωί. Πήγα στην τουαλέτα που βρίσκεται στην αυλή. Όλο το βράδυ γινόντουσαν έργα κάτω από το σπίτι. Ήμασταν ενημερωμένοι. Όταν πήγα στην τουαλέτα μετά από λίγο ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο και πετάχτηκαν κάδοι μέσα από την αυλή" και δημιουργήθηκε μια τεράστια τρύπα στο έδαφος λέει στο Cnn Greece.


Η τρύπα άνοιξε και λόγω της πίεσης πετάχτηκε νερό. Η κ. Λευκή ειδοποίησε κατευθείαν τους εργαζόμενους του μετρό στη Νίκαια οι οποίοι έσπευσαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν οι διαδικασίες επιδιόρθωσης της ζημιάς στο οίκημα.

"Φοβήθηκα πως θα εγκλωβιστώ", λέει σοκαρισμένη η κυρία Λευκή.

Η τεράστια ζημιά που υπέστη το σπίτι της κυρίας Λευκής αναμένεται να επισκευαστεί άμεσα από την εταιρεία, ενώ τόσο η ίδια όσο και ο γιος της θα διαμείνουν δωρεάν σε ξενοδοχείο για σήμερα.

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.