Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Χρ. Γιαννούλης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Μικρός δικτάτορας η Μενδώνη - Φιέστα στο Μετρό (ηχητικό)

avgi.gr,7/2/2020


Η Λίνα Μενδώνη «εκπαραθυρώνει» τον κ. Σκιαδαρέση, «αδιαφορώντας για τη διαδρομή του και για το ποιος είναι, απλά επειδή τόλμησε να αντιταχθεί στο θέμα των αρχαίων και του μετρό στη Βενιζέλου»

Σκληρή γλώσσα και βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή την απομάκρυνση του προϊσταμένου της εφορίας αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης Γιώργο Σκιαδαρέση, με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη την χαρακτήρισε «μικρό δικτάτορα» που αντιλαμβάνεται το υπουργείο Πολιτισμού ως δικό της «μαγαζί» και κάνει ότι θέλει.

«Εκπαραθυρώνει» τον κ. Σκιαδαρέση, «αδιαφορώντας για τη διαδρομή του και για το ποιος είναι, απλά επειδή τόλμησε να αντιταχθεί στο θέμα των αρχαίων και του μετρό στη Βενιζέλου» ανέφερε.

«Είναι αποφάσεις που δείχνουν την πραγματική πρόθεση του υπουργείου πολιτισμού. Ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα επιμείνει με τόσο κυνικό τρόπο στο να κλείσει κάθε στόμα που αντιδρά στην υπόθεση αυτή» τόνισε ο κ. Γιαννούλης.

Στην ερώτηση αν η απομάκρυνση του κ.Σκιαδαρέση έχει και πολιτική ‘οσμή’ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως σε ότι τον αφορά δεν τον γνωρίζει. «Δεν έχουμε πει ούτε καλημέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Φιέστα η επίσκεψη του γ.γ υποδομών στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας»

Ο κ. Γιαννούλης συντάχθηκε πλήρως με την άποψη που εξέφρασε χθες ο κ. Μυλόπουλος περί φιέστας. Φέρνοντας σε αντιπαραβολή το κατηγορώ της ΝΔ για ‘μουσαμάδες’ επί ΣΥΡΙΖΑ με τη χθεσινή επίσκεψη του γ.γ Υποδομών στο σταθμό της Πυλαίας, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε πως μετέφεραν εργαζόμενους, ‘τα πάντα’ στο εργοτάξιο για να γίνει η επίσκεψη και μόλις αυτή τελείωσε, το εργοτάξιο ήταν νεκρό. «Αν αυτό δεν είναι φιέστα, τότε τι είναι;» σημείωσε.

Επίσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχώς προσπαθεί να παρατείνει το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του μετρό, καθώς όπως είπε από την ολοκλήρωσή του εξαρτάται ο ΟΑΣΘ. «Θυμίζω ότι με την ολοκλήρωση του πρέπει να μπει σε άλλη ρότα το θέμα των αστικών συγκοινωνιών» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.