Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Γ. Μπουτάρης στο NEWS 247

news247, 05/11/2010


Με ποιο τρόπο θα μπορούσε να επιλυθεί σε μια μεγάλη πόλη το πρόβλημα του κυκλοφοριακού και πότε επιτέλους οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να χρησιμοποιούν το μετρό όπως οι Αθηναίοι;

Με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα περιορίσουν το πρόβλημα, με συνεργασία τόσο με την αστυνομία όσο και ε τον Ο.Α.Σ.Θ., με αποκατάσταση και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως τραμ και θαλάσσια συγκοινωνία, με κουβέντα και διάθεση για λύση των προβλημάτων, με δύο λόγια το αντίθετο απ’ ό, τι γινόταν έως σήμερα που όλα έχουν αφεθεί στην τύχη.
Το μετρό, όταν ολοκληρωθεί, θα διαφοροποιήσει αισθητά την εικόνα, ωστόσο γεγονός είναι πως πρέπει να διαμορφώσουμε και μια άλλη νοοτροπία ως προς τη χρήση του αυτοκινήτου, η οποία στη Θεσσαλονίκη είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική, και να δείξουμε ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι εξίσου καλά αν όχι καλύτερα από το Ι.Χ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/11/10, 11:56 π.μ.

    Σωστά θέτει αυτά τα ζητήματα . Μακάρι να βγει και να εφαρμόσει τις προτάσεις του γιατί τόσα χρόνια με τους ίδιους δεν έχουμε δει καμιά βελτίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λόγος που στηρίζω Μπουτάρη σε αυτές τις εκλογές είναι γιατί έχω την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει. Να δω το μετρό στη Θεσσαλονίκη και θα κάνω τρίημερο πάρτυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.