Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

press724.gr,07/01/2015

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι πολύ σύντομα η ανάδοχος κοινοπραξία θα ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του Σταθμού Βούλγαρη.


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: ότι «θα πραγματοποιηθούν παρακάμψεις των δικτύων κοινής ωφελείας ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ύδρευσης και αποχέτευσης, στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη, Μαρίνου Σιγάλα, Σωτηριάδη, Υψηλάντου, Ιωάννου Πολέμη και Δελφών καθώς αυτά επηρεάζουν την κατασκευή του Σταθμού και των εισόδων/εξόδων του Μετρό γενικότερα.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες παρακάμψεων των δικτύων Ο.Κ.Ω. που απαιτούνται για το έργο, θα ξεκινήσει η κυρίως κατασκευή του Σταθμού. O Σταθμός ΒΟΥΛΓΑΡΗ θα κατασκευασθεί με τη μέθοδο της «επικάλυψης και εκσκαφής υπογείως» (cover & cut), προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η αναπόφευκτη όχληση στη λειτουργία της πόλης και να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό η έκταση της εργοταξιακής κατάληψης.

Η Διεύθυνση Μετρό Θεσσαλονίκης σας ευχαριστεί για την συνεργασία σας και το Γραφείο Επικοινωνίας (τηλ. 2310-504710) βρίσκεται στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτημα σχετικά με το έργο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.