Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Μετρό

diavgeia.gov.gr, 02/06/2014
Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε τμήματα της Λεωφ. Κων. Καραμανλή του Δήμου Θεσ/νίκης, για την εκτέλεση προπαρασκευαστικών εργασιών εφαρμογής της Β ́ Φάσης κατασκευής του σταθμού  ̈Παπάφη ̈, στα πλαίσια του έργου ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, από την Κοινοπραξία  ̈ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ̈...


Κατά την εκτέλεση των εργασιών του θέματος, στην Λεωφ. Κων. Καραμανλή του Δήμου Θεσ/νίκης, να εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
  •  Να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, σε μήκος σαράντα δύο (42) μέτρων πριν τη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος της οδού Παπάφη, χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών.
  •  Να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά, από τη συμβολή της με τη οδό Παπάφη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τροίας.
- Επισημαίνεται ότι δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Παπάφη και Τροίας.
  •  Να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά, σε μήκος εβδομήντα πέντε (75) μέτρων πριν τη συμβολή της με την οδό Παπάφη, χωρίς να επηρεάζεται η διάβαση πεζών.
  •  Η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου κάθε φορά ρεύματος πορείας.

. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να διαρκέσουν από την 07.00 ́ ώρα της Τρίτης 03-06-2014 μέχρι την 07.00 ́ ώρα του Πέμπτης 05-06-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.