Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Μ.Τιβέριος: Ο ρόλος μου είναι να υπερασπίζομαι τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων

thestival.gr, 11/07/2014


Απάντηση στις αιχμές που άφησαν, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου σε νομικά θέματα, Απόστολος Σοφιαλίδης, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα των αρχαιοτήτων στο σταθμό του μετρό Βενιζέλου δίνει μιλώντας στο thestival.gr,  ο καθηγητής Αρχαιολογίας και σύμβουλος της Αττικό Μετρό Μιχάλης Τιβέριος...

"Να υπενθυμίσω ότι η Αττικό Μετρό είναι κρατική εταιρεία που διαχειρίζεται χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, άρα ο ρόλος μου είναι να υπερασπίζομαι τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων." δήλωσε στο thestival.grο κ. Τιβέριος.
Ο κ. Σοφιαλίδης κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξη τύπου με θέμα τις αρχαιότητες στο σταθμό Βενιζέλου και την διαφωνία με την Αττικό Μετρό για το θέμα της απόσπασης και της επανατοποθέτησής τους δήλωσε : " Σέβομαι και τιμώ απολύτως τον κ. Τιβέριο, χωρίς υποκρισία και ως καθηγητή και ως επιστήμονα. Ωστόσο, τις ιδιότητες αυτές πρέπει να τις σέβεται και ο ίδιος ο κύριος Τιβέριος. Εκεί έχω πολλές επιφυλάξεις. Δεν μπορεί αν θέλει να είναι μέλος του ΚΑΣ, να είναι οτιδήποτε άλλο. Ως σύμβουλος της Αττικό Μετρό μπορεί να υποστηρίζει τις θέσεις του εργοδότη του. Δεν μπορεί, όμως να είναι μέλος του ΚΑΣ."
" Ως προς το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, φαίνεται πως ο κ. Σοφιαλίδης δεν είναι καλά ενημερωμένος, αφού όταν με διορίσανε και αφού αρχικά είχα αρνηθεί, δέχτηκα την θέση με τον όρο να μη συμμετέχω σε συνεδρίαση που θα έχει στην ημερήσια διάταξη το θέμα του Μετρό της Θεσσαλονίκης." τόνισε ο Μιχάλης Τιβέριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.