Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η σύντροφος του Βίτσα Πέτη Πέρκα αναλαμβάνει γγ του υπουργείου Υποδομών

voria.gr,07/05/2015

Πρώτη αντίδραση από ΝΔ

Τη θέση της γενικής γραμματέως στο πρώην υπουργείο Υποδομών, με αρμοδιότητα τις Μεταφορές, τις Υποδομές και τα Δίκτυα, αναλαμβάνει η Πέτη Πέρκα, σύντροφος του βουλευτή και πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρζης.

Παράλληλα, στη θέση του γενικού γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με άλλη απόφαση του Πρωθυπουργού και του αναπληρωτή υπουργού ορίζεται ο κ. Δημήτρης Τζώρτζης.

Βούλτεψη: Σκοπεύουν να τακτοποιήσουν και τον τελευταίο συγγενή

Η πρώτη αντίδραση για τον διορισμό της συντρόφου του κ. Βίτσα, ήρθε από τη Νέα Δημοκρατία. Η γραμματέας πολιτικής τεκμηρίωσης και ενημέρωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σοφία Βούλτεψη, κατηγορεί την κυβέρνηση για «διορισμούς συγγενών», υποστηρίζοντας ότι στον ήδη μακρύ κατάλογο ήλθε να προστεθεί και ο διορισμός της Πέτη Πέρκα.

«Προφανώς το έχουν βάλει σκοπό να έχει τακτοποιηθεί και ο τελευταίος συγγενής μέχρι να οδηγήσουν τον λαό στο τρίτο μνημόνιο», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ.

Συμπλήρωσε, δε, πως αναφέρεται στην σύντροφο του Δ. Βίτσα, Πέτη Πέρκα η οποία, όπως υποστήριξε, τοποθετήθηκε γενική γραμματέας στο υπουργείο Υποδομών, την ημέρα ακριβώς που ο κ. Βίτσας ως πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο διακήρυσσε πως προεδρεύει μιας επιτροπής που θα ρίξει φως σε σκοτεινά σημεία τα οποία έκαναν το λαό να υποφέρει.

«Και μέχρι, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, να ανακαλύψουν γιατί ο λαός υποφέρει, η νομενκλατούρα τους θα βολεύεται σε θέσεις και αξιώματα», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.