Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Επίθεση Σιμόπουλου κατά Μπουτάρη για το μετρό

makthes.gr,10/09/2015

"Κινδυνεύουμε να έχουμε όχι μόνο 'τρύπα Μπουτάρη' αλλά 'τρύπες Μπουτάρη' σε όλη την πόλη”, αναφέρει ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων

Επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σχετικά με το μετρό και συγκεκριμένα για το σταθμό Βενιζέλου εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Θεσσαλονίκης και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

"Οι μάσκες έπεσαν για το σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης. Η άποψη του Δήμου που συνοψιζόταν στη φράση 'και Μετρό και Αρχαία' ήταν ένα προπέτασμα καπνού για να καταργηθεί ο σταθμός”, υπογραμμίζει ο κ.Σιμόπουλος.

"Κινδυνεύουμε να έχουμε όχι μόνο 'τρύπα Μπουτάρη', αλλά 'τρύπες Μπουτάρη' σε όλη την πόλη”, αναφέρει ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων.

Επιπλέον, καλεί την υπηρεσιακή υπουργό Πολιτισμού, Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα, να αναβάλλει την προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη συζήτηση στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο για το θέμα των αρχαιοτήτων της Βενιζέλου, ένα θέμα που όπως υποστηρίζει "με ηρεμία να χειριστεί η επόμενη κυβέρνηση".

“Μόνη λύση αποτελεί η προσωρινή απόσπαση και η επανατοποθέτηση των αρχαίων με τρόπο που θα καθιστά το σταθμό, πραγματικό μουσείο. Δηλαδή 'και Μετρό και Αρχαία”, καταλήγει η ανακοίνωση του κ.Σιμόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.