Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία εργαζόμενων του μετρό στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

seleo.gr,30/11/2015

Μετά τις κινητοποιήσεις στο άγαλμα Βενιζέλου και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι του μετρό Θεσσαλονίκης μετέφεραν τη διαμαρτυρία τους και στο δημοτικό συμβούλιο.


Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα εργαζόμενοι μπήκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και ανήρτησαν πανό για να δείξουν την έντονη αντίθεσή τους για τις απολύσεις συναδέλφων τους, ενώ δηλώνουν πως χωρίς εργαζόμενους το μετρό Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί.

"Το πανό εχει φτιαχτεί εδώ και πέντε χρόνια και είναι ακόμα επίκαιρο" ήταν η φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, κ. Κυπριανίδης κατα την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται διότι, "παρά τις υποσχέσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζη στις 7 Νοεμβρίου ότι θα βρεθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Μέτρο Θεσσαλονίκης, σήμερα 30 Νοεμβρίου, η κοινοπραξία, ζητά 50 απολύσεις εργαζομένων απο το αρχαιολογικό τμήμα και μάλιστα χωρίς αποζημιώσεις. Μας ζητούν να μαζέψουμε τα πράγματα μας".

Το δημοτικό συμβούλιο συμφώνησε ομοφώνως, να κάνει δήλωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.