Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΡΣΜ της ΕΡΤ3 (VIDEO)

webtv.ert.gr,28/12/2015




«Το Μετρό Θεσσαλονίκης καρκινοβατεί. Αν ο κ. Σπίρτζης έρθει πάλι για να παραμυθιάσει τους Θεσσαλονικείς, δυστυχώς, θα βρεθώ απέναντί του» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του υπουργού μεταφορών και δικτύων Χρήστου Σπίρτζη, στη συμπρωτεύουσα.



«Πρέπει να μας πουν συγκεκριμένα πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει το Μετρό» ανέφερε, ενώ χαρακτήρισε «μαύρες τρύπες» τα χρονίζοντα προβλήματα της Θεσσαλονίκης υπογραμμίζοντας: «Το Λιμάνι απαξιώνεται, στο ΚΘΒΕ έχουν να πληρωθούν τρεις μήνες, τα νοσοκομεία της πόλης καταρρέουν, η Θεσσαλονίκη παραμένει πρωτεύουσα της ανεργίας».

«Έχουμε τρεις αντιπάλους: την τρόικα εξωτερικού –αυτούς που μας δάνεισαν και μας βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, την τρόικα εσωτερικού –ΝΔ, σημερινό ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ- και τον κακό μας εαυτό» επεσήμανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, προτάσσοντας τον καλύτερο συντονισμό ώστε το κυβερνητικό σχήμα να γίνει αποδοτικότερο και αποτελεσματικότερο.

Category: ΕΡΤ3, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.