Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αττικό Μετρό τρολάρει τη ΔΕΘ με βαγόνι του μετρό της Αθήνας για να δουν πως είναι

luben.tv, 05/09/2016
Δεν πάει η Θεσσαλονίκη στο μετρό, πάει το μετρό στη Θεσσαλονίκη
Όσο η κατασκευή του δικτύου της Θεσσαλονίκης προχωράει με ρυθμούς γέρικης χελώνας με χονδροπάθεια, το μετρό της Αθήνας έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αγαπητοί φίλοι. Βρισκόμαστε ήδη στην 11η σεζόν κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης και η αγωνία των Θεσσαλονικιών κορυφώνεται όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε (;) στην πολυπόθητη εκκίνηση της λειτουργίας του...

Όμως, μιας και τα πράγματα προχωράνε βασανιστικά αργά (επειδή δε θέλατε το ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση και το Λαλιώτη για ΥΠΕΧΩΔΕ), η Αττικό Μετρό είχε την φανταστική ιδέα να φέρει στη Θεσσαλονίκη λίγο αέρα από Μετρό Αθήνας. Στο σπίτι του κρεμασμένου η Αττικό Μετρό έφερε ένα γυαλιστερό και ολοκαίνουριο σκοινί και μπράβο της. Όπως διαβάζουμε εδώ:

Το περίπτερο της Αττικό Μετρό για το Μετρό Θεσσαλονίκης στη φετινή διοργάνωση της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα επιφυλάσσει μία έκπληξη για τους επισκέπτες: ένα βαγόνι από το Μετρό της Αθήνας!
Πρόκειται για ένα ιθυντήριο όχημα ενός από τους 17 συρμούς τρίτης γενιάς του Μετρό της Αθήνας, που λογικά δεν έχει ακόμα συναρμολογηθεί (ελπίζουμε να μην αποσυναρμολόγησαν το βαγόνι από εν λειτουργία συρμό ειδικά για να το μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη).
Τι κι αν οι συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης θα έχουν εντελώς διαφορετικές προδιαγραφές, με μήκος 51 μέτρα και 4 οχήματα έναντι 106 μέτρα και 6 οχήματα στην Αθήνα, ενώ θα κατασκευαστούν από την Ιταλική AnsaldoBreda, όταν το βαγόνι της ΔΕΘ κατασκευάστηκε από την Κορεατική κοινοπραξία Hyundai Rotem Hanwha; Λίγη σημασία έχουν αυτά.
 
Ελπίζουμε οι Θεσσαλονικείς να πάρουνε μια γερή δόση μετρίλας και να μην παραπονιούνται για τις καθυστερήσεις των έργων. Να και για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, δείτε πως θα είναι οι συρμοί ότ-αν ολοκληρωθεί το έργο.

  Μην ψαρώνετε αγαπητοί φίλοι, είναι CGI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.