Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρώτη διαμαρτυρία της ΔΕΘ… στο εργοτάξιο του μετρό(ΦΩΤΟ+VIDEO)

thessnews.gr,10/09/2016


Το εργοτάξιο του μετρό της Νέας Ελβετίας είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα πλαίσια της 81ης ΔΕΘ.



Πέραν το συνδικάτων που είναι επί ποδός για τα απογευματινά συλλαλητήρια και στο μετρό ο πρωθυπουργός θα έρθει αντιμέτωπος με… διαδηλωτές.

Οι «μετρόπληκτοι» καταστηματάρχες έχουν ανοίξει το πανό τους κοντά στο σημείο του εργοταξίου, με επικεφαλής τον καταστηματάρχη Ζαφείρη Τζιούτζια γνωστό από τις διαμαρτυρίες του σε παράγοντες της Θεσσαλονίκης για τα έργα του μετρό και την απεργία πείνας.

Μάλιστα ο γνωστός μετρόπληκτος επιχειρηματίας είχε μια σύντομη συζήτηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη:

                                  

Εκτός του κ. Αμανατίδη, το παρών δίνουν ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη, ο Σωκράτης Φάμελος και αναμένεται και η υπόλοιπη συνοδεία του πρωθυπουργού.

Στο μεταξύ, ένα μίνι σκηνικό του τι θα επακολουθήσει είναι το εργοτάξιο, αφού υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή, καθώς και όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ για να καλύψουν την πρώτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Όσο για την περιοχή συνεχίζει κανονικά την ρουτίνα της, με τη μεγάλη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην περιοχή της Βούλγαρη να διεξάγεται κανονονικά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.