Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος πάει … μετρό!

thestival.gr, 13/12/2016
Mια πρωτότυπη μουσικοεικαστική performance, σε σκηνοθεσία Νίκου Καπέλιου, θα παρουσιάσει σήμερα το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στις 19.00, στην Στάση Πανεπιστήμιο του Μετρό Θεσσαλονίκης...


Συνολικά 13 ηθοποιοί του ΚΘΒΕ σε 13 ζωντανές εικόνες, θα δώσουν το "παρών" σε μια underground συνάντηση στο κέντρο της πόλης. Μια υπόγεια διαδρομή που ενώνει τη μουσική με το χορό και την ποίηση με τη φιλοσοφία.

Στην performance ακούγονται αποσπάσματα του κομματιού «Η αλχημεία του λόγου» από το δίσκο «Μια εποχή στην κόλαση» του Γιώργου Χριστιανάκη με τη φωνή της Λυδίας Φωτοπούλου.

Συντελεστές:
Σύλληψη-Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Νίκος Καπέλιος
Μουσική-Ηχητικό Περιβάλλον: Στέλιος Ντάρας
Κοστούμια: Χαρά Τσουβαλά
Φωτισμοί: Μιχάλης Ζίφτης
Οργάνωση παραγωγής: Marleen Verschuuren

Παίζουν: Μελίνα Αποστολίδου, Φανή Αποστολίδου, Αναστασία Δαλιάκα, Χρύσα Ζαφειριάδου, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Δάφνη Κιουρτσόγλου, Άννα Κυριακίδου, Αντώνης Μιχαλόπουλος, Aρετή Μίχου, Νίκος Ορτετζάτος, Σοφία Παπανικάνδρου, Νίκος Ράμμος, Στέργιος Τζαφέρης.
Ελεύθερη είσοδος (με την επίδειξη ατομικού δελτίου εισόδου)

Χώρος: Μετρό Θεσσαλονίκης-Στάση Πανεπιστήμιο , Διάρκεια: 45’

H διανομή των ατομικών δελτίων εισόδου για την παρακολούθηση της δράσης 13 Μετρό Στάση Πανεπιστήμιο που διοργανώνει το ΚΘΒΕ σε συνεργασία με την Αττικό ΜΕΤΡΟ ξεκίνησε. Τα δελτία διατίθενται από το ταμείο του Βασιλικού Θεάτρου. (9.30 -21.30). Πληροφορίες: 2315.200.200. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.