Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Στη Χαλκιδική πέρασε το Σαββατοκύριακο ο μετροπόντικας του μετρό Θεσσαλονίκης

tokoulouri.com, 22/05/2017
Την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του μπάνια αλλά και να πετύχει το απαραίτητο μαύρισμα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου είχε ο μετροπόντικας του μετρό της Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, εκμεταλλευόμενος την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες για μια σύντομη εξόρμηση στην Χαλκιδική...

Ο μετροπόντικας, εθεάθη να απολαμβάνει ώρες ξεκούρασης σε παραλίες του πρώτου αλλά και του δεύτερου ποδιού, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων λουόμενων σχετικά με το πότε θα είναι έτοιμο το μεγάλο έργο της συμπρωτεύουσας. Τα βράδια, όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, έσκαβε τρύπες στις παραλίες και περνούσε τα βράδια στο υπέδαφος, μακριά από τον κόσμο και τις φασαρίες των μπαρ.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον μετροπόντικα, ο οποίος δεν αρνήθηκε να πει δυο κουβέντες για τη σύντομη απόδραση στη Χαλκιδική. «Τα καθημερινά έργα στη Θεσσαλονίκη με έχουν εξουθενώσει. Δεν είναι εύκολο να ολοκληρώνεις ένα τέτοιο έργο μέσα σε μερικές μόνο δεκαετίες. Μετροπόντικας είμαι κι εγώ, έχω ανάγκη από ξεκούραση για να μπορέσω να αποδώσω», σχολίασε, αποκαλύπτοντας πως θα περάσει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στη Χαλκιδική.
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποια γραμμή που θα ενώνει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, ο μετροπόντικας άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού όπως είπε «σαν το υπέδαφος της Χαλκιδικής δεν έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.