Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στο εργοτάξιο του μετρό στην Αγίας Σοφίας

focusfm.gr, 22/05/2017


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας καλεί τους εργαζόμενους στο τμήμα της Αρχαιολογίας, το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης...


Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
"Συνεχίζεται η παράταση της ομηρίας των εργαζομένων στο τμήμα της Αρχαιολογίας του Μετρό, μιας και παρόλες τις διαβεβαιώσεις για επανέναρξη των εργασιών στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας, μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι παραμένουν σε αναμονή χωρίς την παραμικρή αποζημίωση για αυτό το διάστημα. 
Το επικοινωνιακό τρικ του Υπουργού εδώ και δέκα μέρες δεν απέδωσε καρπούς. Αντίθετα γίναμε μάρτυρες της μετάθεσης ευθυνών σε άτυχους εργαζομένους που βρέθηκαν μπροστά του, με αποτέλεσμα την απόλυση τους. Ευτυχώς που στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας δεν συνάντησε κάποιον άλλον εργαζόμενο... θα είχε απολυθεί κι αυτός. 
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους στο τμήμα της Αρχαιολογίας, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30 , έξω από το εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.