Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕΤΡΟ: Τι απαντά για τις πρόσφατες προσλήψεις

euro2day, 17/09/2009

Η Αττικό Μετρό απαντώντας στον κ. Ι.Μαγκριώτη ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των αυξημένων αναγκών λόγω των επεκτάσεων προχώρησε σε περιορισμένο αριθμό προσλήψεων με σύμβαση εργασίας ενός έτους.

Αναλυτικότερα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι για μια ακόμη φορά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα κ. Ι.Μαγκριώτης επιδίδεται σε σειρά απαράδεκτων ανακριβειών και διαστρεβλώνει την αλήθεια για να εξυπηρετήσει τους μικροπολιτικούς του στόχους.

Η αλήθεια είναι ότι η Αττικό Μετρό για τις αυξημένες ανάγκες των επεκτάσεων του Μετρό στην Αθήνα αλλά κυρίως του μεγάλου έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης είχε προγραμματίσει εγκαίρως και προχώρησε σε περιορισμένο αριθμό προσλήψεων και συγκεκριμένα 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ενός έτους, για την κάλυψη ορισμένων από τις αρκετές κενές θέσεις στο οργανόγραμμα των έργων αυτών.

Οι προσλήψεις αυτές έγιναν σε δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ., του Ιουλίου και του Αυγούστου 2009, προ της προκήρυξης των πρόωρων εκλογών. Οι προσληφθέντες ανέλαβαν υπηρεσία στις αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή όπως γίνεται πάντα, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα για να αποχωρήσουν από την προηγούμενη εργασία τους.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Μαγκριώτης δείχνει ότι αγνοεί βασικά στοιχεία από τη λειτουργία των φορέων Δημοσίων Έργων, όπως η Ανώνυμη Εταιρεία Αττικό Μετρό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.