Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Θύματα της απεργίας οι μετροπόντικες και τα απορριμματοφόρα

Αγγελιοφόρος, 30/09/2010

Πάνω από 200 φορτηγά παραμένουν στα μπλόκα της Θεσσαλονίκης, χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Οι απεργοί δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν, «αφού πλέον τα έχουμε χάσει όλα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, και ζητούν εξάμηνη αναβολή στην εφαρμογή του νόμου και άσκηση πίεσης από τις παραγωγικές τάξεις προς την κυβέρνηση για την εξεύρεση λύσης...

 
Επιπτώσεις στο μετρό
Η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης πλήττει και το μετρό της Θεσσαλονίκης! Ετσι, ακινητοποιημένοι παραμένουν από την περασμένη Δευτέρα οι δύο μετροπόντικες, ο «Κωστίκας» και ο «Γιωρίκας», καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούν να φτάσουν υλικά για την κατασκευή των σηράγγων.
Από σήμερα σε όλα τα σκάμματα που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της πόλης -διότι στο κέντρο εκτελούνται αρχαιολογικές ανασκαφές- παγώνουν οι εργασίες και επέρχεται... παντελής ακινησία. Γιατί; Διότι δεν υπάρχει ούτε καν τσιμέντο. Πώς αντιμετωπίζεται το πρόβλημα; Με το να βγαίνουν σε υποχρεωτική άδεια οι εργαζόμενοι! Πρόκειται για τους ανθρώπους που δουλεύουν στα εργοτάξια του Ευκλείδη, της Φλέμινγκ και της Αναλήψεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.