Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ενημέρωση Μπόλαρη για τα έργα στην Κ. Μακεδονία

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 04/10/2010

Για τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κεντρική Μακεδονία και άλλα που προγραμματίζονται ενημερώθηκε από τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας «Εγνατία Α.Ε.»...


Ο κ. Μαγκριώτης ενημέρωσε τον υποψήφιο περιφερειάρχη για το 10ετές master plan που αφορά σε έργα τα οποία πραγματοποιούνται ή θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας. «Πυρήνας όλων αυτών των έργων», επισήμανε ο κ. Μαγκριώτης, «είναι το μετρό, ενώ βασική επιδίωξη όλων των έργων που συνεχίζονται ή αναμένεται να ξεκινήσουν, είναι να λυθούν τα βασικά κυκλοφοριακά προβλήματα της περιοχής και να βοηθηθεί η περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής, οικιστική και οικονομική».
Ο κ. Μπόλαρης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αρχαιολογικές ανασκαφές του Μετρό Θεσσαλονίκης και σχετικά με την κατασκευή οδικών αρτηριών στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας ζήτησε να ενημερωθεί για τις περιφερειακές οδούς της Κατερίνης και των Σερρών και τα έργα οδοποιΐας σε Χαλκιδική και Πέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.