Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Επανέναρξη του Μετρό Θεσσαλονίκης με παρουσία του Χρ.Σπίρτζη

rthess.gr,23/12/2015

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Δέδε.

 Αναμένεται να ανακοινώσει την τελική ή «ενδιάμεση» συμφωνία με τη νέα κατασκευάστρια εταιρία που θα αναλάβει την επανέναρξη των εργασιών στο Μετρό Θεσσαλονίκης. 


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΡΘ ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον κατασκευαστικό τομέα του Μετρό Θεσσαλονίκης, κ.Σταύρος Τσέτσικας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γ.γ . του υπουργείου Υποδομών κ.Δέδε ενημερώθηκε για την θετική εξέλιξη της συμφωνίας και για την επίσκεψη του υπουργού και του γ.γ. στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τη νέα εταιρία για την επανέναρξη των εργασιών.

Κατά πληροφορίες η ηγεσία του Υπουργείου επιδιώκει να ανακοινώσει την συμφωνία κατά προτεραιότητα στους κοινωνικούς φορείς της πόλης και στους εργαζόμενους του έργου. Στόχο ακόμη αποτελεί η δημιουργία μιας Επιτροπής Ελέγχου της πορείας του έργου στην οποία θα συμμετέχουν οι φορείς της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.