Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Αντιδήμαρχος Κ. Ζέρβας κοντά στην ομάδα ποδοσφαίρου του Μετρό

10/11/2011
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, βρέθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μετρό Θεσσαλονίκης με αντίπαλο την Επιλογή, για το Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης...

Ο Κ. Ζέρβας από την δημιουργία της ομάδας έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια σύστασης της ομάδας, ηθικά και υλικά. Είναι χαρακτηριστικό το πάθος του με τον αθλητισμό και η ιδιαίτερη σχέση του με το Μετρό, κάτι που αποδεικνύει και η εξασφάλιση του απαραίτητου εξοπλισμού των ποδοσφαιριστών, με προσωπικές ενέργειες του Αντιδημάρχου.
Με την επίσκεψη του, δόθηκε η ευκαιρία στους υπεύθυνους της ομάδας και στους ίδιους τους αθλητές να τον ευχαριστήσουν και να του αφιερώσουν μία φανέλα της ομάδας.
Ο Κ. Ζέρβας αποδείχτηκε και γουρλής μιας και η ομάδα του Μετρό αναδείχθηκε νικήτρια με 3 - 0. Θέληση και του ίδιου είναι, όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, να είναι παρών στους αγώνες της ομάδας ώστε να συνεχιστεί το "γούρι".


Φωτογραφικό υλικό:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.