Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό, 20/07/2012

Οι αιφνιδιαστικές απολύσεις,τόσο επιστημονικού όσο και εργατοτεχνικού προσωπικού, με αφορμή τις βεβαιώσεις της Αρχαιολογικής υπηρεσίας για την μείωση των ανασκαφικών εργασιών, μας βρίσκει αντίθετους και απορρημένους με αυτό το γεγονός, μιας και η θέση μας για ανάπτυξη όλων των εργοταξίων δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση.
Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας και εκφράζουμε την αναγκαιότητα να αναπτυχθεί πλήρως το έργο, γνωστοποιώντας πως την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί 2ωρη στάση εργασίας με την εξής μορφή. Οι πρωϊνές βάρδιες στο τέλος του ωραρίου τους και οι απογευματινές βάρδιες στην αρχή του ωραρίου τους. Στις ώρες της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα γραφεία της κοινοπραξίας. Προειδοποιούμε με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας σε περίπτωση που δεν εισακουστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει γενικότερα το έργο.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των απολύσεων και την ακύρωση πιθανόν επόμενων, ανοίγοντας μέτωπα εργασίας βοηθώντας στην γρηγορότερη ολοκλήρωση των εργασιών.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΧΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ




ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/12, 9:09 μ.μ.

    NA FERO KAI TO KANONI PROEDRE ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/12, 9:17 μ.μ.

    Κάντε μ@λ@κιες να διώξετε πάλι μόνο Έλληνες και μετά να δω πος θα σωθητε κουφάλες από τη Χ.Α. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/12, 5:37 μ.μ.

    Ο χρυσαυγίτης να κάτσει στ' αυγά του να μάθει ορθογραφία και ο άλλος που γράφει γκρίκλις να αφήσει το κανόνι στο σπίτι του.Δεν είμαστε ούτε τραμπούκοι ούτε πιθηκοειδή να περιμένουμε από τυχάρπαστους να μας σώσουν.
    Εις εκ των απολυθέντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/12, 10:42 μ.μ.

    Εσείς της Χ.Α. προφανώς θα είστε εντάξει αν απολυθούν περισσότεροι "ξένοι" και λιγότεροι Έλληνες. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτε, άλλο μόνο να φύγουν οι ξένοι και όσο για τους Έλληνες που θα μείνουν, θα δουλεύουν και θα πεθαίνουν σαν σκλάβοι χωρίς κανένα εργασιακό και ασφαλιστικό δικαίωμα ούτε λόγο δεν κάνετε. Και δεν λέτε τίποτα είτε γιατί είστε από τα πολλά πρόβατα που δεν έχουν ιδέα από πολιτική και ακολουθούν την Χ.Α. γιατί πιστεύουν ότι με την βία "θα αλάξει ο κόσμος", είτε γιατί είστε μπράβοι του συστήματος και των αφεντικών που σας φουσκώνουν τα μυαλά με εθνικιστικές παπαριές προκειμένου να κερδίζουν περισσότερο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/7/12, 6:11 μ.μ.

    Ούτε αναρχομπολσεβίκους θέλουμε για υπεράσπιση ούτε ναζιστοειδή.Βγαλτε το σκασμό λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.