Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Μετρό Θεσσαλονίκης: μικραίνει το εργοτάξιο στο σταθμό ΑΝΑΛΗΨΗ, ανάσα για την πόλη

ypodomes.com,04/08/2012

Η διευθέτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες στις περιοχές των εργοταξίων στη Θεσσαλονίκη και η επιτάχυνση των κατασκευαστικών εργασιών επί τάπητος σε σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης...




Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εξετάσθηκαν όλες οι δυνατές λύσεις για την επιτάχυνση των κατασκευαστικών εργασιών όπως και για την διευθέτηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες στις περιοχές των εργοταξίων. Ιδιαίτερα για την περιοχή σταθμού «Ανάληψη», αποφασίσθηκε να περιορισθεί άμεσα ο χώρος της εργοταξιακής κατάληψης. Παράλληλα, δρομολογήθηκαν λύσεις για την επιτάχυνση των αρχαιολογικών εργασιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Υποδομών κ. Σταύρος Καλογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος, η Γενική Γραμματέας Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, η Διευθύντρια Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Ευγενία Γερούση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Χρήστος Τσίτουρας και ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.