Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Κλείνει η 25ης Μαρτίου λόγω Μετρό

rthess.gr, 09/07/2014


Από την Πέμπτη 10 Ιουλίου διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Δελφών μέχρι την οδό Σόλωνος, και στα δυο ρεύματα, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του σταθμού «Πατρίκιος» του Μετρό Θεσσαλονίκης και της Διακλάδωσης προς Καλαμαριά...


Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής, είναι οι παρακάτω:

- Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από Δελφών μέχρι Σόλωνος θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Σνωκ, η οποία θα αμφιδρομηθεί και θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

-Μονοδρομείται το τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, μεταξύ των οδών Καρακάση και Δελφών με φορά κατεύθυνσης προς την οδό Δελφών.

-Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση, μεταξύ των οδών Δελφών και 25ης Μαρτίου με φορά κατεύθυνσης προς την οδό 25ης Μαρτίου.

-Μονοδρομείται το τμήμα της οδού Καρακάση μεταξύ της οδού Δελφών και της πλατείας Μηνά Πατρικίου με φορά κατεύθυνσης προς την πλατεία Μ. Πατρικίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.