Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Στ. Καλαφάτης :Στη συζήτηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης στη Βουλή παραβρέθηκε μόνον ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

alpha965.gr,26/06/2015

“Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τελικά τα βρήκαν με τον δήμαρχο. Και με τη βούλα. Στη συζήτηση για το Μετρό Θεσσαλονίκης στη Βουλή παραβρέθηκε, ω του θαύματος, μόνον ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης… γιατί μόνον εκείνος εκλήθη!

Δεν έλαβαν πρόσκληση ούτε οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Μετρό ούτε εκπρόσωποι της αγοράς της πόλης που χειμάζεται ούτε εκπρόσωποι των άλλων εμπλεκόμενων φορέων”.

Αυτό τόνισε αμέσως μετά την Ειδική Συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με μοναδικό θέμα το Μετρό της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Εντάξει”, Σταύρος Καλαφάτης. Και πρόσθεσε:

“Το σκηνικό στήθηκε όμορφα… και τελευταία στιγμή. Εκθέτοντας βέβαια και την κυβέρνηση και το Δήμαρχο. Μόνον έπειτα από την έντονη αντίδρασή μου, στην αρχή της συνεδρίασης, ο αρμόδιος Υπουργός υποχρεώθηκε να δεσμευτεί ότι θα επανέλθει με νέα σύγκληση της επιτροπής, όπου αυτή τη φορά θα παραβρίσκονται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς! Και το show συνεχίζεται, εις βάρος βέβαια της καθημερινότητας των επιχειρηματιών και τελικά των ίδιων των Θεσσαλονικέων”.

www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.