Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το μετρό «έφτασε» στη Θεσσαλονίκη (αλλά μόνο… ένα βαγόνι! – ΦΩΤΟ + Video)

northpress.gr, 12/09/2016
Πόλος έλξης για εκατοντάδες άτομα είναι το βαγόνι του μετρό που εκτίθεται στο περίπτερο της Αττικό Μετρό στη ΔΕΘ και το οποίο όπως λένε αρκετοί επισκέπτες με αρκετή δόση καυστικού χιούμορ, μάλλον είναι το μοναδικό στο οποίο θα ανέβουν, καθώς το πολύπαθο έργο δε φαίνεται να ολοκληρώνεται σύντομα!...

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βαγόνι του μετρό, που έχει φέρει η εταιρία από την Αθήνα στο περίπτερο της, και η στάση - μακέτα «Συντριβάνι - Έκθεση», που έχει δημιουργηθεί στο σημείο, δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να φανταστούν πώς θα είναι η Θεσσαλονίκη, όταν το μετρό πλέον θα λειτουργεί στην πόλη.
Είναι χαρακτηριστικό πως όσοι επισκέπτονται το περίπτερο ενθουσιάζονται βλέποντας το σχέδιο ανάπτυξης όλων των γραμμών του μετρό Θεσσαλονίκης και μπαίνοντας στο εσωτερικό του βαγονιού δε χάνουν την ευκαιρία να καθίσουν στις θέσεις των επιβατών και να φανταστούν πως θα είναι να πηγαινοέρχονται στην εργασία τους με ένα υπερσύγχρονο μέσο μεταφοράς.
Ωστόσο παρά τον ενθουσιασμό τους δε λείπουν και τα καυστικά σχόλια για το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου, το οποίο μπορούν να χαρούν μόνο σε... μακέτα. Οι περισσότεροι πάντως βγαίνουν φωτογραφίες με φίλους ή με την οικογένεια τους, ενώ κάποιοι πιο απαισιόδοξοι ισχυρίζονται πως αυτή θα είναι και η μόνη ανάμνηση τους από το μετρό, που ποτέ δε θα δουν πραγματικά σε λειτουργία.


















ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΛΜΑΖΗΣ

Video






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.