Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ οι απολυμένοι του Μετρό Θεσσαλονίκης (VIDEO)

zougla.gr,30/11/2015

Της Άντζελας Πεΐτση
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αριστοτέλους συγκεντρώθηκαν οι απολυμένοι εργαζόμενοι του Μετρό, oι οποίοι στη συνέχεια παρέστησαν και στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.
Στην ανακοίνωση του ΕΚΘ αναφέρεται:


«Τελικά πρώτα θα έχουμε απολύσεις και μετά λύσεις στα προβλήματα του έργου. Το τέλος Νοεμβρίου ήρθε και η μοναδική λύση που υπάρχει στο έργο είναι αυτή της λύσης των συμβάσεων. Για άλλη μια φορά, η πρώτη φορά αριστερά έκανε το θαύμα της. Ανέχεται το παιχνίδι του εργολάβου σε προφανή συνεννόηση με την Αττικό Μετρό και κλείνουν το αρχαιολογικό τμήμα του έργου και μάλιστα χωρίς καν να πληρώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις, χρησιμοποιώντας νομικίστικες ακροβασίες.

Τα όμορφά λόγια φτάνουν. Μόνο μια λέξη ανήκει σε όλους όσους εμπλέκονται με το έργο ΝΤΡΟΠΗ. Ντροπή για την Αττικό Μετρό. Ντροπή για την κατάντια του έργου, Ντροπή για την κυβέρνηση που ανέχεται αυτές τις πολιτικές, που αποδέχεται τους εκβιασμούς του εργολάβου, Ντροπή για τον εργολάβο που εκβιάζει κοινωνία και πολίτες, Ντροπή για το Υπουργείο Πολιτισμού, που ανέχεται αυτή την κατάσταση για όσους εργάζονται γι’ αυτό.

Δείτε τη δήλωση του προέδρου των εργαζομένων στο μετρό Θεσσαλονίκης Χάρη Κυπριανίδη:

                                  

Δείτε τη δήλωση του Δημήτρη Παππά, Γεν. Γραμ. Σωματείου Εργαζομένων ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης:

                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.